SCOALA DE SOFERI AUTO JETX

V-ati hotarat sa va inscrieti la scoala noastra de soferi?
Uite ce trebuie sa stiti inainte de toate:

Pentru inscrierea propriu-zisa, nu aveti nevoie pentru inceput decat de un buletin sau CI si un avans. In momentul inscrieri,i veti fi repartizat in seria imediat urmatoare (se depun serii saptamana). Se va incepe cu o perioada de 6 zile lucratoare, in care veti participa la orele de legislatie rutiera sustinute de un renumit profesor cu care ne mandrim. Pana la inceperea cursurilor de legislatie, trebuie sa aduceti la dosar urmatoarele documente:

Daca nu aveti timp sau pur si simplu nu stiti unde sa mergeti pentru a obtine analizele medicale si avizul psihologic, noi va putem trimite la o clinica autorizata, unde puteti face examinarile necesare fara a sta la cozi, fara programare. De asemenea, va asiguram transportul pana la clinica si inapoi cu una din masinile scolii.

Urmatoarea etapa, dupa finalizarea cursurilor de legislatie rutiera, este programarea pentru orele de pregatire practica. Se stabileste, de comun acord, zona de unde doriti sa fiti luat si lasat la intoarcere. Dupa efectuarea celor 15 sedinte de condus, noi va pregatim dosarul si vi-l inmanam in 2-3 zile lucratoare.
Urmatorul pas este sa mergeti la CEC sa platiti cele 2 taxe (6 RON, contravaloare taxa de examinare si 68 RON, contravaloare permis). Aceste 2 chitante le atasati la dosarul eliberat de catre noi si va prezentati la sediul DRPCIV pentru a sustine proba teoretica.

ATENTIE!!! In momentul in care mergeti la DRPCIV, trebuie sa fiti temeinic pregatiti, pentru ca, odata ajunsi acolo, nu exista programare pentru examenul de sala. In prima faza veti merge la unul din ghiseele de la etajul 1, unde vi se va verifica corectitudinea dosarului eliberat de catre scoala noastra, iar apoi veti fi invitat in sala de examen, unde aveti exact 30 minute sa raspundeti corect la minim 22 de intrebari din 26.
Din acest moment exista 2 variante.

Dupa sustinerea examenului de traseu, daca:

Speram ca toate aceste informatii sa va fie de folos si cautam tot timpul sa va tinem la curent cu orice apare nou. Nu ezitati sa ne cereti orice informatie legata de obtinerea permisului auto, folosind formularul de la rubrica CONTACT. Suntem bucurosi sa va ghidam in tot acest proces de scolarizare!

Conditii de obtinere a permisului de conducere:
Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Acte necesare pentru inscriere la scoala de soferi:
Pentru a putea incepe cursurile, este suficient sa va prezentati la secretariatul scolii avand la dumneavoastra urmatoarele documente:

* IMPORTANT!!! In cazul in care veniti la scoala in vederea inscrierii si NU aveti efectuate Testarea Psihologica si/sau setul de Analize Medicale, va vom trimite in aceeasi zi la o clinica autorizata cu care colaboram, din apropierea sediului scolii, pentru a obtine avizele necesare (Psihologic si/sau Medical).